Program


Közös hang - III. Kalandra Fül Fesztivál - Danubia Zenekar

Közös hang - III. Kalandra Fül Fesztivál - Danubia Zenekar

A Danubia Zenekar és Hámori Máté új projektje 2021. szeptember 23-án debütált a Zeneakadémián. A projekt célja az ország legelmaradottabb régióiban élő, zenét tanuló gyerekek integrációjának elősegítése.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 29. vasárnap, 15:00

Közös hang - III. Kalandra Fül Fesztivál - Danubia Zenekar

Az alapvetően nem tehetséggondozó, hanem szociális és integrációs programmal nem csupán a nehéz sorsú gyerekeknek szeretnének életre szóló élményt adni, de fontos üzenetet fogalmaznak meg szerencsésebb helyzetű közönségünk számára is: A beszéd elválaszt, a zene összeköt – hidakat épít, akár a legmeredekebb szakadékokon is átívelve.

A Máltai Szimfóniával közös program során a zenekar tagjai rendszeresen látogatják a gyerekeket Tarnazsadányban és Tarnabodon, ahol együtt zenélnek a jellemzően mélyszegénységben élő ifjú zenészekkel, előkészítve a közös zeneakadémiai fellépéseket. A mostani, kifejezetten erre az alkalomra összeállított produkció az elmúlt másfél év közös munkáját foglalja össze.

Ajánlatunk


Van, aki Hollywoodi sztár lenne egy napra, van, aki ordibálós TV-s szakács, van, aki Messi vagy Ronaldo, van, aki élő Barbie baba, van, aki Marsra szálló űrhajós. Mi most lehetőséget adunk, hogy világhírű zeneszerzővé válhass egy órácskára, és megkomponáld Beethoven leghíresebb szimfóniáját, az ÖTÖDIKET! (Tá-dá-dá-dááám!)

Ajánló


Lehetetlen, őrült ugyanakkor rendkívül szórakoztató vállalkozásra adtuk a fejünket: megkértünk három kiváló szerzőt, foglalják össze nekünk egy koncertműsorban a zenetörténetet.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!