Program


Csajkovszkij: Diótörő - Óbudai Danubia Zenekar

Csajkovszkij: Diótörő - Óbudai Danubia Zenekar

Kell Csajkovszkijnál több az ünnepre hangolódáshoz?  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 5. csütörtök, 19:30

Miután Csajkovszkij Párizsba látogatott, és rátalált a cselesztára, a vadonatúj találmányt titokban csempészte Szentpétervárra, nehogy Rimszkij-Korszakov mutassa be előbb az oroszoknak. A diótörő mégis csak jó fél évszázaddal később, Balachine koreográfiájával lett hatalmas siker és a karácsony kötelező kelléke. Cukorszilva Tündér tánca, a jóságos Diótörő és a gonosz Egérkirály élet-halál harca, és egy kislány, Marika varázslatos álma a hatalmasra növekvő karácsonyfával. Koncertünkön a teljes balettzene elhangzik. Kell Csajkovszkijnál több az ünnepre hangolódáshoz?

A koncert előtt 17.45 órakor a Zeneakadémia Nagytermében a koncerthez kapcsolódó Beavató előadáson vehetnek részt -a jeggyel rendelkezők-  melynek házigazdája Eckhardt Gábor zongoraművész, zenepedagógus.



Csajkovszkij: A diótörő, op. 71 - teljes balettzene

Közreműködik: Óbudai Danubia zenekar

Vezényel: Halász Péter
Rendező: Óbudai Danubia Zenekar

Ajánlatunk


Van, aki Hollywoodi sztár lenne egy napra, van, aki ordibálós TV-s szakács, van, aki Messi vagy Ronaldo, van, aki élő Barbie baba, van, aki Marsra szálló űrhajós. Mi most lehetőséget adunk, hogy világhírű zeneszerzővé válhass egy órácskára, és megkomponáld Beethoven leghíresebb szimfóniáját, az ÖTÖDIKET! (Tá-dá-dá-dááám!)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!