művész


Nicolas Rigas

Nicolas Rigas

Bariton, Franciaország.

A francia-görög bariton Mireille Alcantara és Henry Runey növendéke volt a Párizsi Konzervatóriumban, de diplomája megszerzését követően Szergej Larintól is tanult. Főbb szerepei: Figaro és Almaviva gróf (Figaro házassága), Leporello (Don Giovanni), Jupiter (Orfeusz az alvilágban) és Ben (A telefon). Hoffmann meséinek négy ördögét Julie Depardieu…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Bariton, Franciaország.

A francia-görög bariton Mireille Alcantara és Henry Runey növendéke volt a Párizsi Konzervatóriumban, de diplomája megszerzését követően Szergej Larintól is tanult. Főbb szerepei: Figaro és Almaviva gróf (Figaro házassága), Leporello (Don Giovanni), Jupiter (Orfeusz az alvilágban) és Ben (A telefon). Hoffmann meséinek négy ördögét Julie Depardieu rendezésében az Opéra en plein air au Sénat színpadán, Papageno-t pedig a Théâtre du Gymnase és a Théâtre du Châtelet színpadán énekelhette el. Az elmúlt évad Falke szerepét hozta el számára A denevérben (L'opéra de Clermont-Ferrand), a Nancy-beli Opéra national de Lorraine-ben pedig Unokaöcsként léphetett színpadra a Grant kapitány unokaöccsei című zarzuelában.

Idén a New York-i Conteporary Opera Center Titkos ügynökének főszerepét, Verloc-ot valamint Rossini Kis ünnepi miséjét énekli Michael Piquemal-lal.
Michael Dellaira: A titkosügynök

Michael Dellaira: A titkosügynök

Szegedi Nemzeti Színház
  • Verloc (bariton)

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!