művész


Heiko Trinsinger

Heiko Trinsinger

Magánénekes, basszbariton.

A német bariton a 700 éves múltra visszatekintő Drezdai Kereszt-kórus tagjaként kezdte pályafutását, zenei tanulmányait is a Drezdai Konzervatóriumban végezte. Több nemzetközi mesterkurzus elvégzése után a Bajor Állami Operaház ifjú tehetségeket foglalkoztató Stúdiójának tagja lett, majd a Würzburgi Színházhoz szerződött. 1999 óta az esseni Aalto-Musiktheaterben lép…
 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

Magánénekes, basszbariton.

A német bariton a 700 éves múltra visszatekintő Drezdai Kereszt-kórus tagjaként kezdte pályafutását, zenei tanulmányait is a Drezdai Konzervatóriumban végezte. Több nemzetközi mesterkurzus elvégzése után a Bajor Állami Operaház ifjú tehetségeket foglalkoztató Stúdiójának tagja lett, majd a Würzburgi Színházhoz szerződött. 1999 óta az esseni Aalto-Musiktheaterben lép fel az operairodalom meghatározó bariton-szerepeiben: Figaro, Don Giovanni, Papageno (A varázsfuvola), Marcello (Bohémélet), Escamillo (Carmen), Jochanaan (Salome), Enrico (Lammermoori Lucia), Don Alfonso (Cosi fan tutte).

Az utóbbi években egyre több Wagner szerepet vállal, nagy siker aratott Kurwenalként (Trisztán és Izolda), Wolfram von Eschenbach-ként (Tannhäuser), és természetesen a Parsifal Amfortasaként - ez utóbbi karaktert formálja meg Budapesten is. Trinsinger Németország kiemelkedő operaházainak szinte mindegyikében színpadra lépett, de Európa-szerte keresett és sikeres vendégművész. Ebben az évadban további fontos szerepekkel bővíti repertoárját: énekli az Anyegin címszerepét, Germont-t (Traviata), és a Zenetanárt (Ariadne Naxosban).
Le grand macabre (hangv.)

Le grand macabre (hangv.)

Magyar Állami Operaház
  • Nekrotzar
R. Strauss: Az árnyék nélküli asszony / Die Frau Ohne Schatten

R. Strauss: Az árnyék nélküli asszony / Die Frau Ohne Schatten

Magyar Állami Operaház
  • Barak, kelmefestő

Ajánlataink


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!